BINE AȚI VENIT!

Calitate prin tehnologie germană

despre-noi

S.C. VIPOIL S.R.L. este o companie, aflată în plină expansiune pe piaţa lubrifianţilor şi care a reuşit să se impună prin seriozitate, flexibilitate şi cel mai bun raport preţ/calitate.

Proiectarea şi dezvoltarea mediului concurenţial din economia românească, produsele şi serviciile firmei noastre, au reuşit să se impună pe anumite segmente ale pieţei, aducând permanent un portofoliu de clienţi cât mai diverşi.

O activitate importantă a firmei, este fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului, având un grad ridicat de utilizare a capacităţilor de producţie.

De aceea, considerăm că o cooperare între companiile noastre poate fi reciproc avantajoasă.

SERVICIILE NOASTRE

Distributie
Distributie

Distribuție directă conturată la nivel
național, acoperind județele Cluj, Brașov,
Timișoara și Slobozia.

CALITATE
CALITATE

Punem un accent deosebit pe calitate, ca o
garanție către succes și ca prioritate
strategică a sistemului managerial.

POLITICA MEDIULUI
POLITICA MEDIULUI

Mediul înconjurător, element esențial al
existenței umane, combinația dintre
elemente naturale și cele create de om.

CE SA CUMPAR?

Pentru foarte mulți utilizatori, alegerea uleiului este o întreagă aventură. Piața de lubrifianți este diversă și o multitudine de brand-uri își promovează produsele astfel că pentru automobiliști este destul de greu să aleagă uleiul potrivit. Află care sunt recomandările noastre în acest articol.

CE MODEL?

În alegerea modelului este importantă cunoașterea specificației tehnice recomnadată de producatorul autovehicului în cartea tehnică a mașinii. Odată lămurit acest aspect, este foarte important ca eticheta uleiului să fie citită și înțeleasă corect. Află mai multe despre standardele API, ACEA și SAE în acest articol.

CUM CUMPAR?

Verifică rețeaua noastră de distribuiție directă conturată la nivel național și află unde ne poți găsi aici. Contactează-ne prin email sau telefon la unul din numerele afișate pe site, sau lasă-ne un mesaj pe Facebook și vom fi bucuroși să vă ajutăm cu infomațiile de care aveți nevoie.

FII LA CURENT CU NOUTATILE

Înregistrează-te la newsletter-ul nostru și fii la curent cu noutățile Vipoil.

Tastează apoi apasă tasta Enter pentru a căuta